sales@cmcogroup.comCMCOHOUSE, profesionalnih i kvalitetnih proizvođača, postaje lider na tržištu i osvaja customers'trust.

Новости

Хенан Цхенгминг Индустриал Цо, Лтд

Адреса: Но.108 Фулу Роад, Зхенгзхоу Цити, Кина.

Адреса фабрике: Не. 18, Улица Ксин'ер, високотехнолошка развојна зона, Ксинкианг град, Кина

ТЕЛ: 0086-371-53373961

Факс: 0086-371-86636544

Е-маил: салес@цмцогроуп.цом

Веб: ввв.цмцохоусе.цом

Новости

Dom > Новости > Sadržaj
Koje su karakteristike konstrukcije čelika?
Dec 27, 2018

Sve više preduzeća počelo je da koristi čeličnu konstrukciju čelične konstrukcije. Radionica od čelične konstrukcije je podeljena na radionicu lakih čeličnih konstrukcija i radionicu za tešku čeličnu konstrukciju. Glavni nosivi dijelovi su od čelika, uključujući čelične stupove, čelične grede i čelične konstrukcije. Fondacija, koja se razlikuje od tradicionalne opeke, ima sledeće karakteristike:

1. Čelik koji se koristi u radionici za projektovanje čeličnih konstrukcija ima dobru plastičnost. U normalnim okolnostima, struktura neće lomiti žilavost čelika zbog slučajnog preopterećenja ili djelomičnog preopterećenja, a struktura ima jaku prilagodljivost dinamičkim opterećenjima.

2, konstrukcija čelične konstrukcije koristi uniformni čelični materijal i visoku strukturnu pouzdanost;

3. Čelik koji se koristi u radionici za dizajn čelične konstrukcije ima visoku čvrstoću, laganu strukturu i veliki raspon proizvodnog pogona, koji se može napraviti u strukturu sa velikim rasponom;

4. Čelik radionice čelične konstrukcije ima zavarljivost, što u velikoj mjeri pojednostavljuje spajanje čelične konstrukcije i pogodno je za proizvodnju raznih složenih oblika;

5, proizvodnja čelične konstrukcije, stupanj industrijalizacije ugradnje visokokvalitetne čelične konstrukcije uglavnom se provodi u specijaliziranoj tvornici metalnih konstrukcija, tako da je proizvodnja jednostavna i visoka preciznost. Proizvedene komponente se transportuju na gradilište za instalaciju, sa visokim stepenom montaže, velikom brzinom montaže i kratkim periodom izgradnje.

钢结构厂房

Za navigaciju
 • Glavna stranica
 • o nama
 • Proizvodi
 • Новости
 • Izložba
 • Plan
 • Kontaktirajte nas
 • Povratne informacije
 • Kontaktirajte nas
  +86-371-53373961
  sales@cmcogroup.com
  Но.108 Фулу Роад, Зхенгзхоу Цити, Кина.
  Прати ме
  Цопиригхт © Хенан Цхенгминг Индустриал Цо., Лтд. Сва права придржана.