sales@cmcogroup.comCMCOHOUSE, profesionalnih i kvalitetnih proizvođača, postaje lider na tržištu i osvaja customers'trust.

Новости

Хенан Цхенгминг Индустриал Цо, Лтд

Адреса: Но.108 Фулу Роад, Зхенгзхоу Цити, Кина.

Адреса фабрике: Не. 18, Улица Ксин'ер, високотехнолошка развојна зона, Ксинкианг град, Кина

ТЕЛ: 0086-371-53373961

Факс: 0086-371-86636544

Е-маил: салес@цмцогроуп.цом

Веб: ввв.цмцохоусе.цом

Новости

Dom > Новости > Sadržaj
Које су карактеристике фабричких зграда челичне конструкције?
Sep 29, 2018

Фабрика челика је структура која се користи у многим постојећим постројењима. Његове карактеристике су погодна конструкција, брза брзина и мала тежина. Корозивни гасови не утичу само на челичну конструкцију, већ и на друге структуре, али сва постројења челичне конструкције ће добро радити на заштити од корозије, спречавању пожара, спречавању рђе и другим мерама током процеса изградње. За специјалне процесне челичне конструкције радионице, као што су специјалне постројења за производњу хемијских процеса, итд., Бит ће релевантни прописи о структури постројења. Фабрика може испунити захтеве ових процеса пре него што може проћи инспекцију.

Снага грађевинског челика је висока. Добра пластична жилавост и висока чврстоћа, погодна за грађевинске конструкције са великим распоном, високом висином и великим оптерећењем. Добра пластичност. Структура се не изненада прекида због преоптерећења у нормалним условима, а само повећава деформацију, тако да је лако наћи. Поред тога, локални вршни напон се може редистрибуирати, тако да промјена стреса има тенденцију да буде нежна.

Добра чврстоћа, погодна за рад под динамичким оптерећењем, тако да је пожељније користити челичну конструкцију у сеизмичкој зони.

Лака тежина. Челик има велики капацитет и високу чврстоћу. Структура је лакша и носи исти терет под истим распоном. Тежина челичног крова је само 1/3 ~ 1/4 армираног бетонског крова. Хладно обликовани танкослојни челични кровни носач је чак близу 1/10. Лагана тежина, може смањити основно оптерећење, смањити трошкове основе / основе, а такође олакшати транспорт и дизање. Материјал је равномеран, претпоставља се да је механичка обрада у складу са стварним напрезањем челичне конструкције, а конструктивна рачунарска конструкција инжењерске механике је конзистентнија. У израчунавању се не користе бројне емпиријске формуле, па је израчунавање неизвесности мало, а резултати израчуна су релативно поуздани.Za navigaciju
 • Glavna stranica
 • o nama
 • Proizvodi
 • Новости
 • Izložba
 • Plan
 • Kontaktirajte nas
 • Povratne informacije
 • Kontaktirajte nas
  +86-371-53373961
  sales@cmcogroup.com
  Но.108 Фулу Роад, Зхенгзхоу Цити, Кина.
  Прати ме
  Цопиригхт © Хенан Цхенгминг Индустриал Цо., Лтд. Сва права придржана.