sales@cmcogroup.comCMCOHOUSE, profesionalnih i kvalitetnih proizvođača, postaje lider na tržištu i osvaja customers'trust.

Новости

Хенан Цхенгминг Индустриал Цо, Лтд

Адреса: Но.108 Фулу Роад, Зхенгзхоу Цити, Кина.

Адреса фабрике: Не. 18, Улица Ксин'ер, високотехнолошка развојна зона, Ксинкианг град, Кина

ТЕЛ: 0086-371-53373961

Факс: 0086-371-86636544

Е-маил: салес@цмцогроуп.цом

Веб: ввв.цмцохоусе.цом

Новости

Dom > Новости > Sadržaj
Разлика између контејнерског мобилног дома и дневне собе
Sep 18, 2018

Простор за покретну посуду има функцију скривања људи од ветра и склоништа од кише. Може се назвати и привремена кућа. Контејнерске мобилне кућице се углавном састоје од обојених челичних плоча комбинованих помоћу лепкова.

Разлика између контејнерског мобилног дома и дневне куће је што је лакше градити, а брзина изградње није бржа као и дневно становање, а климатске промјене не утичу на то. Материјал контејнера покретне просторије такође има ефекат топлотне изолације, која изгледа веома чисто од изгледа. Ако је прљав и може се очистити, једноставно је и једноставно очистити. Трошкови изградње контејнерске мобилне куће такође су јефтинији од цене дневног смештаја. У контејнерској соби можете имати дневне животне просторе и све активности у вашој дневној кући.

Контејнерске куће и дневни смештај такође имају предности заштите животне средине, једноставне изградње и рушења, практичног утоваривања и транспорта и без радног отпада. Мобилна кућица се може рециклирати и животни век може да достигне 10 година. Комбинација контејнера покретних соба је такође погодна и флексибилна и може се комбиновати у различите облике према стварним потребама, а изглед простора може бити флексибилно постављен.

Мобилна кућица контејнера је веома мобилна јер има мање тежине. Целокупна структура је такође једноставна, перформансе су добре, способност издржавања земљотреса је јача од дневног смештаја, а претња је такође мала. Ова једноставна привремена зграда често се појављује у подручјима катастрофа и градилиштима.

 

 


Za navigaciju
 • Glavna stranica
 • o nama
 • Proizvodi
 • Новости
 • Izložba
 • Plan
 • Kontaktirajte nas
 • Povratne informacije
 • Kontaktirajte nas
  +86-371-53373961
  sales@cmcogroup.com
  Но.108 Фулу Роад, Зхенгзхоу Цити, Кина.
  Прати ме
  Цопиригхт © Хенан Цхенгминг Индустриал Цо., Лтд. Сва права придржана.