sales@cmcogroup.comCMCOHOUSE, profesionalnih i kvalitetnih proizvođača, postaje lider na tržištu i osvaja customers'trust.

Новости

Хенан Цхенгминг Индустриал Цо, Лтд

Адреса: Но.108 Фулу Роад, Зхенгзхоу Цити, Кина.

Адреса фабрике: Не. 18, Улица Ксин'ер, високотехнолошка развојна зона, Ксинкианг град, Кина

ТЕЛ: 0086-371-53373961

Факс: 0086-371-86636544

Е-маил: салес@цмцогроуп.цом

Веб: ввв.цмцохоусе.цом

Новости

Dom > Новости > Sadržaj
Контејнеру купатила се појавио на Кину на југ суданске мировних снага
May 15, 2017

"Ова врста контејнер купатила објеката су и хигијенски и згодно, да сваки дан може опрати топлу купку!" Локално време 12. маја, прва серија од целог контејнера купатило појавио у Кини једанаестом серије Соутх Судан мировне инжењеринга корпуса области задатака. Изградња натраг у камп који могу да се окупам, официри и војници су вољни да оду.

Условним ограничењима, кинеске Соутх Судан мировне снаге су једноставним тоалете и туш објеката, влага окружење се лако размножавају комарци, здравствено стање забрињавајуће. Са међународна мировна мисија наставља да напредује, седиште водећих органа придају велики значај мировних снага хардвера објеката, разних инпута наставити да расте. Раније ове године, нови контејнер купатило је управо успешно развио и дистрибуира у мировним снагама на први пут.

Средином јула, Кине једанаестом серије трупа стационираних у Јужном Судану након распоређивања трупа у месту, бригада да замени контејнера купатило као важног посла, брзо покренут. Полагање темеља, подизање контејнера, инсталације, ископ резервоара и канализацију оксидације, воде, снага ... ... Недавно, Сједињене Државе Јужна Мисија Опрема за верификацију Одељење за новог доласка мировних снага да провери опрему, када видите инсталацију новог контејнера купатила, inspektor Доминик тхумбс уп с времена на време: "Ова опрема је веома добар, чист и санитарни, у бази групе је најбољи."

"Више од месец дана није опрао топлу купку, а за прање чини нас има осећај дома!" Пројекат за заштиту ескадрон Ванг Зхицаи рекао емоцијама. Према извештајима, аранжманима за укупно шест комплета опреме контејнера купатилу, док омогућава да испуне више од 300 официра и војника из топле купке воде, ове опреме дизајна науке, воде и струје, популарни официри и војници добродошли.


Za navigaciju
 • Glavna stranica
 • o nama
 • Proizvodi
 • Новости
 • Izložba
 • Plan
 • Kontaktirajte nas
 • Povratne informacije
 • Kontaktirajte nas
  +86-371-53373961
  sales@cmcogroup.com
  Но.108 Фулу Роад, Зхенгзхоу Цити, Кина.
  Прати ме
  Цопиригхт © Хенан Цхенгминг Индустриал Цо., Лтд. Сва права придржана.