sales@cmcogroup.comCMCOHOUSE, profesionalnih i kvalitetnih proizvođača, postaje lider na tržištu i osvaja customers'trust.

Новости

Хенан Цхенгминг Индустриал Цо, Лтд

Адреса: Но.108 Фулу Роад, Зхенгзхоу Цити, Кина.

Адреса фабрике: Не. 18, Улица Ксин'ер, високотехнолошка развојна зона, Ксинкианг град, Кина

ТЕЛ: 0086-371-53373961

Факс: 0086-371-86636544

Е-маил: салес@цмцогроуп.цом

Веб: ввв.цмцохоусе.цом

Новости

Dom > Новости > Sadržaj
Stvari trebaju pažnju od čelika u procesu donošenja
Oct 27, 2016


(1) od strane:
Pogubljenje čeličnih konstrukcija, uključujući Lofting, označavanje, rezanje, ispravljanje i mnogim drugim aspektima. Navrtke tretman od trenja površina od velike čvrstoće, otporne koeficijent u skladu sa zahtevima za dizajn.
Inspekcija kvaliteta proizvodnje za koroziju i boja. Opšte postavke instalacije Veld izdvojila 30 ~ 50mm bez premaza.
(2) Veld:
Varioci mora prosao pregled nabavite certifikat i projekat mora biti u njegov pregled i odobrenje u roku od spoj. Zavariti nakon Veld ce da se započne u procesu zavarivanja i spot aparati za zavarivanje na čelične foka.
Baza materijala za varenje materijala i treba da meč, kroz jedan ili dva љavovima da zavariti koristeći ultrazvučni testiranje za unutrašnje nedostatke testiranje, ultrazvučna manu ne mogu suditi, Ray.
Prvo koristi u građevinarstvu od čelika, zavarivanje potrošni materijal, postupak zavarivanja i zavarivanja procedura kvalifikacija.
(3) transporta:
Prilikom isporuka čeličnih komponenti, biti izabran prema dužine i težine čelika delova vozila. Vrti u krug, proširena na oba kraja čelika komponente u vozilu dužinu i metoda od veznih da osiguraju da članovi ne unakazi, ne buše rupe u premaza.
(4) instalacije:
Prema građevinske organizacije dizajn ugradnje čelične konstrukcije, Podešavanje potrebno je da se osigura stabilnost konstrukcije i neće dovesti do trajna deformacija. Kad se instalira u koloni, ose pozicioniranje svake kolone da upravlja se iz temelja direktno na osi. Čelične kolone, grede, samo trouglasto i druge glavne komponente nakon instalacije, ce biti odmah ispravljena, popravio.
Komponente trenja površine obrađen, kraj biljke instaliran pre ponovnog inspekciju otporne koeficijent, kvalifikovana prije instalacije.
(5) vatra i rust:
(1) Nezapaljivi performanse su jadni. Kada temperatura dostigne 550 ℃, ZATEZNOM ČVRSTOĆOM od čelika o se vratio u normalu kada temperatura daje snagu od 0.7 struktura stigne dizajn snagu vrednosti i šteta može doći.
Treba da budu dizajnirani u skladu sa relevantnim odredbama šifru za Protivpožarnu zaštitu, omogućavanje strukture ispune uslove od standarda bezbednosti odgovarajuću vatru. Otpusti standarde zaštite u zahtevanom vremenu, trebalo bi da omogući temperatura ne prelazi kritičnu temperaturu čeličnih konstrukcija da osigura strukturne uležištenje kapacitet od normalnog.
(2) izloženo čelične konstrukcije može uticati atmosfere, posebno u zagađeni atmosferu ozbiljan korozije, rust je najčešći. Ova komponenta mora biti Površinska zaštita protiv korozije, da osiguraju normalnu upotrebu. Antikoroziona tretman metode zasnovane na površinskom uslove i uslove za život.

Za navigaciju
 • Glavna stranica
 • o nama
 • Proizvodi
 • Новости
 • Izložba
 • Plan
 • Kontaktirajte nas
 • Povratne informacije
 • Kontaktirajte nas
  +86-371-53373961
  sales@cmcogroup.com
  Но.108 Фулу Роад, Зхенгзхоу Цити, Кина.
  Прати ме
  Цопиригхт © Хенан Цхенгминг Индустриал Цо., Лтд. Сва права придржана.