sales@cmcogroup.comCMCOHOUSE, profesionalnih i kvalitetnih proizvođača, postaje lider na tržištu i osvaja customers'trust.

Новости

Хенан Цхенгминг Индустриал Цо, Лтд

Адреса: Но.108 Фулу Роад, Зхенгзхоу Цити, Кина.

Адреса фабрике: Не. 18, Улица Ксин'ер, високотехнолошка развојна зона, Ксинкианг град, Кина

ТЕЛ: 0086-371-53373961

Факс: 0086-371-86636544

Е-маил: салес@цмцогроуп.цом

Веб: ввв.цмцохоусе.цом

Новости

Dom > Новости > Sadržaj
Stambeni kontejner u Kini izazovi i prilike
Oct 27, 2016


Sa velikog obima zgrade su da niču veći u Chinaand #39; s gradovima, sa izgradnjom leglo, pravi sve ozbiljniji zagađenja životne sredine. S obzirom na ovu situaciju, industrija insajderi tvrde da, štedi energiju, zaštitu životne sredine, imperativ je u ovom trenutku je u izgradnji industryand #39; s putanje. U ovom slučaju, kontejner stambeno tržište u Kini je veoma dobar razvoj mogućnosti.

Stambeni kontejner je napravljeno u čelični sendvič paneli, vrlo Stardi i očuvanje energije i zaštitu životne sredine, nema zagađenja, je sa malim nivoom ugljenika, ekološki proizvodi. Što je kontejner je proizveden za stanovanje, i njenoj unutrašnjosti ranije, van fabrike je opremljen sa svom opremom i rade na renoviranju je završena. Lako instalirati, pokret, uklanjanje, fabrika povezan sa izvorom napajanja može da se koristi sa dizalice visi. Ali zbog trenutnog sistema kontrole kvaliteta nije savršen i neki potencijalni performanse probleme stvara kontejner stambeno tržište se suočila sa velike izazove. Takođe vidimo, sve više proizvođača stambeni kontejner je počela da se fokusira na proizvodnju, poboljšanje sigurnosti proizvoda, naglašavanje brend.

Kontejner stambenih industrije da prežive u brutalno konkurentnom okruženju i uspeti, neophodno je da uspostavi svest o brendu, ojačati standardizovani upravljanja, značaj kontejner stambenih originalnog dizajna, instaliranja i prodaji usluga. Stambeni kontejner iz tih godina može videti široko u Kini, to je korak po korak postao privremeni građevinski industryand #39; s andquot; Starandquot; industrija, ogromno tržište prostor čini mnogo tražite investicione mogućnosti u poslove sa nadom.

Za navigaciju
 • Glavna stranica
 • o nama
 • Proizvodi
 • Новости
 • Izložba
 • Plan
 • Kontaktirajte nas
 • Povratne informacije
 • Kontaktirajte nas
  +86-371-53373961
  sales@cmcogroup.com
  Но.108 Фулу Роад, Зхенгзхоу Цити, Кина.
  Прати ме
  Цопиригхт © Хенан Цхенгминг Индустриал Цо., Лтд. Сва права придржана.