sales@cmcogroup.comCMCOHOUSE, profesionalnih i kvalitetnih proizvođača, postaje lider na tržištu i osvaja customers'trust.

Новости

Хенан Цхенгминг Индустриал Цо, Лтд

Адреса: Но.108 Фулу Роад, Зхенгзхоу Цити, Кина.

Адреса фабрике: Не. 18, Улица Ксин'ер, високотехнолошка развојна зона, Ксинкианг град, Кина

ТЕЛ: 0086-371-53373961

Факс: 0086-371-86636544

Е-маил: салес@цмцогроуп.цом

Веб: ввв.цмцохоусе.цом

Новости

Dom > Новости > Sadržaj
Kontejner kuća je Preferirani radnike
Oct 27, 2016

Nedavno, on-line kontejner kuća u Anhuej je vruće vesti je privukla pažnju, u stvari, ovo je lažne vesti. Kontejner, koji je korišćen za iznajmljivanje, ali ne za iznajmljivanje, ali za neke migrantskih radnika na gradilištu kuće pružaju kontejnere sirovina. Je privremeno dobavljače na lokaciji u centru grada, kako bi se obratite na poslu, isprazni sobu za svoje kontejnere za smeštaj kuća osoblje kompanije. Jer ove kuće mogu biti sastavljan u bilo kom trenutku posle raspada pratećem, se može direktno odlazili kran pratećem, poznat kao mobilna kuća. Kontejner, spolja i Terminal koristi za utovar i istovar kontejnera je veoma sličan materijal skoro, možda, i radim, ali ova klasa se koristi za obavljanje aktivnosti kontejnera zbog svojih swift je pogodniji za upotrebu kao mobilna kuća.
Takve aktivnosti mogu biti novi sloj strukture, mogu biti i dva nivoa strukture, možete podesiti jedan dan, isti dan mogu biti uklonjene, vrlo brzo, kao sastavnih blokova. Sad brzo urbane izgradnje, puna lokacijama u urbane oblasti, kako bi se olakšala operacije, da bi se poboljšala efikasnost, glavne lokacije sagraditi materijala ispred biblioteke će kupiti dva do tri sobe napravio kontejner aktivnosti, za radnika da ima pauze za odmor. Očigledno, ova prikolica je za specifične potrebe servisa, nakon završetka nalazište, koje se mogu ukloniti za sledeće lokacije upotrebu, čuvanje novca i praktičnost. Uklonjen prije ili je potrebno da se izgradi improvizovanim barakama na lokaciji u nevolji. Najvažnije, Bela kuća i blue, bez uticaja siteand #39; s okruženju, to će dodati na gradilištu čist i da ima ukus.

Za navigaciju
 • Glavna stranica
 • o nama
 • Proizvodi
 • Новости
 • Izložba
 • Plan
 • Kontaktirajte nas
 • Povratne informacije
 • Kontaktirajte nas
  +86-371-53373961
  sales@cmcogroup.com
  Но.108 Фулу Роад, Зхенгзхоу Цити, Кина.
  Прати ме
  Цопиригхт © Хенан Цхенгминг Индустриал Цо., Лтд. Сва права придржана.