sales@cmcogroup.comCMCOHOUSE, profesionalnih i kvalitetnih proizvođača, postaje lider na tržištu i osvaja customers'trust.

Новости

Хенан Цхенгминг Индустриал Цо, Лтд

Адреса: Но.108 Фулу Роад, Зхенгзхоу Цити, Кина.

Адреса фабрике: Не. 18, Улица Ксин'ер, високотехнолошка развојна зона, Ксинкианг град, Кина

ТЕЛ: 0086-371-53373961

Факс: 0086-371-86636544

Е-маил: салес@цмцогроуп.цом

Веб: ввв.цмцохоусе.цом

Новости

Dom > Новости > Sadržaj
Контејнер зграде библиотеке - Индонезија Бату-Амин Библиотека
Apr 19, 2017

Библиотека под називом "Амин" у Индонезији је познат по својој јединственој контејнера стилу. Библиотека се налази у пољопривредном граду Бату, који се налази у планинама другом по величини граду Индонезије, Сурабаиа, 3 сата вожње.

Цела зграда контејнер се састоји од челичне конструкције, бетона и стакла. С чак контејнер куће представљају основни библиотеке, пун поређењу са околних села кући индустријске смислу. Библиотека унутрашњост је подељен у области различитим бојама: зелена контејнер на другом спрату је за регистрацију и складиштење области, овални бели соба је читање подручје деце; од љубичасте контејнера до степенице, можете доћи до трећег спрата, плава контејнер за најпродаванијих, е нтертаинмент књигама и читаоница; жуто контејнер дисплеј мода, кући и другим часописима, црвена контејнер је да обезбеди научне и образовне класе и књиге.

Администратор, декан Патрик Веи, рекао је да као јавна библиотека, "Амин" је отворен за све људе без накнаде. Одг Адерс не морају да се пријаве за посебне документе, само региструје основне информације за позајмишта инг књига. Књиге које се односе на науку и технологију, слободно, хуманистичких, образовање и друге категорије, углавном за Индонезије књиге.   Т. ево Енглисх књиге, постојећа колекција око 10.000 примерака. Од званичног отварања од краја 2008. године, библиотека добила 50-80 читаоце дневно, од којих град основним и средњим школама је чинило више од седамдесет одсто.


13043001.јпг

Za navigaciju
 • Glavna stranica
 • o nama
 • Proizvodi
 • Новости
 • Izložba
 • Plan
 • Kontaktirajte nas
 • Povratne informacije
 • Kontaktirajte nas
  +86-371-53373961
  sales@cmcogroup.com
  Но.108 Фулу Роад, Зхенгзхоу Цити, Кина.
  Прати ме
  Цопиригхт © Хенан Цхенгминг Индустриал Цо., Лтд. Сва права придржана.