sales@cmcogroup.comCMCOHOUSE, profesionalnih i kvalitetnih proizvođača, postaje lider na tržištu i osvaja customers'trust.

Kategorija proizvoda

Хенан Цхенгминг Индустриал Цо, Лтд

Адреса: Но.108 Фулу Роад, Зхенгзхоу Цити, Кина.

Адреса фабрике: Не. 18, Улица Ксин'ер, високотехнолошка развојна зона, Ксинкианг град, Кина

ТЕЛ: 0086-371-53373961

Факс: 0086-371-86636544

Е-маил: салес@цмцогроуп.цом

Веб: ввв.цмцохоусе.цом

Izložba

Dom > Izložba > Sadržaj
Револуција хотелских објеката
Apr 21, 2017

Ланац јефтин Травелодге, припадају Дубаи Интернатионал капитала, користи готове модул који се купује од Кине да се изгради велики број нових контејнера хотелима.

У августу 2008. године, први модуларни производња, са 120 соба у контејнер Хоусе је званично отворен, што је први рециклирати хотели на свету. Близу Укбридге на западној фасади овај хотел се налази, собе су направљени од контејнерских кућама које су мало већи од просечног стандарда посуде, а затим све контејнер Хоусе се слажу, када су грађевински радници градити контејнера хотела, они само треба дизалица да подигне модуларни контејнера кућу од ниске до високе као "градивни блокови" опште наслаганих. Затим користите завртањ да поправи контејнера кућу, због чврсте структуре, контејнер хотел може бити сложен до 8 спратова. Након што су инсталирани прозори и врата, онда се фасада може носити на згради и да мало украс на фасади, хотел изглед контејнер ће бити иста као група другог заједничког Травелодге Хотел. У оквиру програма Травелодге, пре 2020. године, биће изграђена 40 нових контејнера хотели у сваке године, од којих ће половина бити изграђен коришћењем модуларне контејнера куће.

Према извештајима, контејнер хотели је врло брзо, када је контејнер Хотел је наређено, фабрика овде почиње да купи материјал и основни оквир контејнера хотела може бити покренут пред дизајна, када је завршен за месец дана дизајн је glavni челична конструкција је у основи завршено, онда контејнер кућа може да се у основи ради у 3 ~ 5 радних дана. Иако након завршетка, контејнер хотелу мора да буде транспортован у Лондону од Кине до мора, али цео циклус контејнера хотела ће бити краћи за 25% у односу на традиционалне методе изградње.

Поред тога, пошто је Европска цијена рада је 10 пута од трошкова домаћих Кинеза Травелодге ће провести до 5 милиона фунти на изградњу 100 обичних хотелских соба за госте и раније, тако да је веома конкурентна за производњу у фабрици Кини, чак и ако контејнер Хотел се састоји од свих челика, али је исто тако јефтинији за 10% у односу на конкретан начин. Стога Травелодге је направио прогнозу, сваке године ова технологија може да помогне да се спасе око 10 милиона фунти за изградњу хотела.


Za navigaciju
 • Glavna stranica
 • o nama
 • Proizvodi
 • Новости
 • Izložba
 • Plan
 • Kontaktirajte nas
 • Povratne informacije
 • Kontaktirajte nas
  +86-371-53373961
  sales@cmcogroup.com
  Но.108 Фулу Роад, Зхенгзхоу Цити, Кина.
  Прати ме
  Цопиригхт © Хенан Цхенгминг Индустриал Цо., Лтд. Сва права придржана.