sales@cmcogroup.comCMCOHOUSE, profesionalnih i kvalitetnih proizvođača, postaje lider na tržištu i osvaja customers'trust.

Kategorija proizvoda

Хенан Цхенгминг Индустриал Цо, Лтд

Адреса: Но.108 Фулу Роад, Зхенгзхоу Цити, Кина.

Адреса фабрике: Не. 18, Улица Ксин'ер, високотехнолошка развојна зона, Ксинкианг град, Кина

ТЕЛ: 0086-371-53373961

Факс: 0086-371-86636544

Е-маил: салес@цмцогроуп.цом

Веб: ввв.цмцохоусе.цом

Izložba

Dom > Izložba > Sadržaj
Промоција становања контејнера је погодна за очување енергије и заштиту животне средине
Mar 06, 2017

Становник контејнер кућа ванредног у последњих неколико година у Кини, али је развој веома брзо.

Контејнер кућа се углавном користи као привремено коришћење стамбеног, главна улога слична са традиционалним монтажном куће, можемо разумети контејнера кућу у монтажних кућа производе надоградње. Људи који су коришћени у префаб куће знамо да је животни век само три до пет година, промет око три до пет пута, због краћег живота, губимо много сировина, као што су дрво, сендвич панела,, Пулл нокте, итд , а свака демонтажа цена расте. Сваки треба да се поново уради базу цемента, губимо много цемента. Говорили смо да је Кина велика ствар, али сада нико није поносан на то, јер знамо да су многи ресурси нису неисцрпни, а такав отпад изазвао доста отпада, ако не и благовремено опоравак ће неминовно довести до загађења животне средине.

 

И контејнер кућа је много бољи, пре свега је заварени структура, радни век до десет година, број обртаја је 520 пута у односу на рефаб куће, свака само треба да се демонтира, а брзина инсталација је веома брзо, 15 минута може да завршите инсталиран контејнера собу, контејнер кућа сачувате пуно енергије у односу на монтажном собу. Друго, контејнер кућа је готових производа, сваки пут када завршите са коришћењем, то је може виси одмах, неће оставио отпад на сцени, неће изазвати никакву загађење животне средине. Чак и ако је његова мисија је завршена, отпад може да се рециклира.

 

Укратко, за контејнерски кући живи неће изазвати загађење животне средине, али спасе националне ресурсе, једна ријеч је уштеда енергије. Држава је у више наврата тражио око смањења емисије на уштеду енергије, коришћење контејнера куће је позитиван одговор на националне политике.


Za navigaciju
 • Glavna stranica
 • o nama
 • Proizvodi
 • Новости
 • Izložba
 • Plan
 • Kontaktirajte nas
 • Povratne informacije
 • Kontaktirajte nas
  +86-371-53373961
  sales@cmcogroup.com
  Но.108 Фулу Роад, Зхенгзхоу Цити, Кина.
  Прати ме
  Цопиригхт © Хенан Цхенгминг Индустриал Цо., Лтд. Сва права придржана.