sales@cmcogroup.comCMCOHOUSE, profesionalnih i kvalitetnih proizvođača, postaje lider na tržištu i osvaja customers'trust.

Kategorija proizvoda

Хенан Цхенгминг Индустриал Цо, Лтд

Адреса: Но.108 Фулу Роад, Зхенгзхоу Цити, Кина.

Адреса фабрике: Не. 18, Улица Ксин'ер, високотехнолошка развојна зона, Ксинкианг град, Кина

ТЕЛ: 0086-371-53373961

Факс: 0086-371-86636544

Е-маил: салес@цмцогроуп.цом

Веб: ввв.цмцохоусе.цом

Izložba

Dom > Izložba > Sadržaj
Budući razvoj trend stanovanja čelične konstrukcije
Aug 13, 2015

Država je objavila novi dogovor, čelik, plus andquot; blocksandquot; izgrađenih kuća, na andquot sa proizvodne trake; productionandquot; Kuća može da smanji građevinski otpad i prašine zagađenje montažno zgrade raširiće se u Kini u budućnosti. Nedavno, CPC Centralnog komiteta i državnog saveta na dalje jačanje rad urbanog planiranja, izgradnje i upravljanja za mišljenje je izložio i težite da 10 godina vremena, izmišljenim izgradnje dostigla 30% procenata nove gradnje, aktivno i konstantno unapređivanje čeličnih konstrukcija. Na mestima gde mogućno, promovisanja razvoja izgradnje modernog drveni okvir.
Ovo je jasno ukazao na tu promociju čeličnih konstrukcija sistema, ovo je taj trend, koji mogu pokriti nedelju dana nego koliko visoko mogu se videti efikasnosti zgrada. Fabrika za proizvodnju, to pomaže da spasi na troškovi izgradnje, doprinose izgradnji energetski efikasnih zgrada. Pametna kuća će takođe imati ovo politika mora stimulisati budućnost smo promeniće način stambene gradnje, čelik-drvo struktura u budućnosti integrisanog kuću je glavna zgrada u izgradnji, čelične drveni okvir kuće trenutno suočava glavni problem?
Novo svetlo čelik kući pomoću hladno formirane čelične konstrukcije je sistem multi-rebrastih panela zida, od laka drveni okvir. Sistem za andquot; ribsandquot; (prostor za hladno-oblikovan čelika 400 ~ 600 mm zid kolone "," lougailiang "i" odbrambene) pod gravitacija učita i poravnavanje zahtevi se direktno prosleđuju gravitacija brdo para, sa andquot; platesandquot; (vrste smicanja zidova) seizmičkih opterećenja i vetra učitati otpor lateralni sile. Uglavnom se koristi na niskom nivou (nivo 3 i ispod), i sa više priča (sloj 6 i ispod) u Severnoj Americi je imao više od 30 godina i da je bio široko, je vrlo sofisticirani struktura. (Ispod u lake čelične konstrukcije se odnosi na sistem od hladno-oblikovan tanki zidovima čelične konstrukcije)
U Kini, preduzećima da vam predstavim lake čelične konstrukcije na početku ovog veka, u nekretnine, turizam, ruralni stambenih i koristi se u polju. Stambeni i urbani-ruralni razvoj ministarstva objavljen u 2011 godini nižeg nivoa tehničke specifikacije za hladno formirane čelične kuću konstrukcije (u daljem tekstu se naziva poenta niže), 3 sloja i ispod donje svetlo zapostavim čeličnih kuću dizajna i pruža osnovu za prihvatanje, zatvorene 6 slojeva i neaktivan čelik stambeni hladno-oblikovan tanki zidovima čeličnih kako god tehničke regulacije se trenutno priprema. Dok je bio u Sichuan, Gansu i drugi potres područja imaju veće razmere lake čelične konstrukcije stambenih područja, ali sve u svemu, neaktivan čeličnih stambeni promociju teže, je mlaka.
Lake čelične konstrukcije performanse daleko superiorniji u tradicionalne cigle kuće, tradicionalne kuće nemaju otpor i dugo kritikovana zbog nedostatka udobnost. Sad lagano čeličnih stambenih ulazi u naše živote, i pazi #39; s na koje su prednosti čelične zgrade olako.
Lagana čelična stambenih veoma sigurnim, zemljotres 9 stepeni dole. Tajfun 12, koji nose krov sneg 1,5 metara, zato čelični RAM i lagani, hrapava i visoko kvalitetnih materijala, i imam vrlo dobru provodljivost i žilavost.
Čelični svetioniku izgradili vrlo brzo, 200 kvadratnih metara stambene gradnje ciklusa u roku od mesec dana. Ovo je jer lake čelične stambenih komponente proizvedeni su u fabrici, transport do lokacije skupštine mogu dovršiti direktno radnike, pa vreme je veoma kratko.
Svetlo celicana kuću i visok stepen mehanizacija proizvodnje, visok stepen proizvoda. Glavni materijali koji su neophodni za izgradnju fabrike, mašine i preradu sirovina, visoka efikasnost, niske cene, kvaliteta je vrlo dobru zaštitu. Većina ovih uređaja predstavi stranih napredne tehnologije, mnogi novi stambeni proizvoda za velikih preduzeća sa međunarodnim kvaliteta.

Za navigaciju
 • Glavna stranica
 • o nama
 • Proizvodi
 • Новости
 • Izložba
 • Plan
 • Kontaktirajte nas
 • Povratne informacije
 • Kontaktirajte nas
  +86-371-53373961
  sales@cmcogroup.com
  Но.108 Фулу Роад, Зхенгзхоу Цити, Кина.
  Прати ме
  Цопиригхт © Хенан Цхенгминг Индустриал Цо., Лтд. Сва права придржана.