sales@cmcogroup.comCMCOHOUSE, profesionalnih i kvalitetnih proizvođača, postaje lider na tržištu i osvaja customers'trust.

Kategorija proizvoda

Хенан Цхенгминг Индустриал Цо, Лтд

Адреса: Но.108 Фулу Роад, Зхенгзхоу Цити, Кина.

Адреса фабрике: Не. 18, Улица Ксин'ер, високотехнолошка развојна зона, Ксинкианг град, Кина

ТЕЛ: 0086-371-53373961

Факс: 0086-371-86636544

Е-маил: салес@цмцогроуп.цом

Веб: ввв.цмцохоусе.цом

Izložba

Dom > Izložba > Sadržaj
Еволуција контејнера објеката
Jun 03, 2017

Контејнери Са развојем архитеката да се прикључе, зграда контејнер је прошла кроз развој одоздо према горе. Компактан и робустан контејнер са способношћу да издржи лоше временске, ватру и земљотресе, и лако се носи са разним другим неповољним условима, тако да је природно примењује на експерименталном грађевинског подручја. Контејнери се природно користи за изградњу насеља у, продавнице и склоништа, нарочито у земљама трећег света. Први западни контејнер грађевински пројекат има за циљ да докаже да је посебан контејнер је довољно да се створи животни простор. Прилагођени ентеријера може да се користи у овом мини простора да постигне различите функције.

Наредни развој је слагање неколико контејнера заједно да формирају веће зграде, приликом уклањања на средини зида да створи велики отворени стилу унутрашњи простор. А затим комбинацијом контејнера и других грађевинских материјала за израду агилније пројекте и већи, већи квалитет живота и радног простора. Неки од познатих контејнера виле, као што је Контејнерски терминал 12, Редондо Сеасиде Вилла, Цхалет ду Цхемин Цхалет долази из тог периода. Следећи тренд је приложити друге материјале као што су дрво, покривајући површину контејнера гранате. Традиционални облик ослабио суштину неких контејнера зграда, али је то још широко прихваћено од стране јавности и привукао ширу базу клијената.

Данашње контејнер грађевински пројекти више нису ограничени на остваривање иновативних архитеката, а постају економски одржива и важна грана модуларне конструкције. Може се рећи да је економија главна разлика између контејнера изградњу и остатка гране зграде, што је резултирало великим бројем заосталих пројеката, иако је контејнер грађевински пројекат је веома велики, али само мали део резултата.


Za navigaciju
 • Glavna stranica
 • o nama
 • Proizvodi
 • Новости
 • Izložba
 • Plan
 • Kontaktirajte nas
 • Povratne informacije
 • Kontaktirajte nas
  +86-371-53373961
  sales@cmcogroup.com
  Но.108 Фулу Роад, Зхенгзхоу Цити, Кина.
  Прати ме
  Цопиригхт © Хенан Цхенгминг Индустриал Цо., Лтд. Сва права придржана.