sales@cmcogroup.comCMCOHOUSE, profesionalnih i kvalitetnih proizvođača, postaje lider na tržištu i osvaja customers'trust.

Kategorija proizvoda

Хенан Цхенгминг Индустриал Цо, Лтд

Адреса: Но.108 Фулу Роад, Зхенгзхоу Цити, Кина.

Адреса фабрике: Не. 18, Улица Ксин'ер, високотехнолошка развојна зона, Ксинкианг град, Кина

ТЕЛ: 0086-371-53373961

Факс: 0086-371-86636544

Е-маил: салес@цмцогроуп.цом

Веб: ввв.цмцохоусе.цом

Izložba

Dom > Izložba > Sadržaj
Rutinsko održavanje čelične konstrukcije radionica
Nov 18, 2016

1, nakon što je AMERIČKI čeličani je instaliran, vlasnici, ne sme da izmeni njenu strukturu, možete ne uklonite bilo koji vijci i druge komponente, možete ne povećati ili smanjiti particiju, ako je potrebno da promeni neke delove mora konsultovati i proizvođača, proizvođača da biste utvrdili da li možete da promenite. Čelične konstrukcije nakon 3 godine korištenja morate da koristite sliku i održavanje, davanje arhitekture, ljepote i sigurnost. Čeličani je za čelik segmenti su povezani, pa kada koristi električnu opremu, kao što žice i kakva ponuda od slot red izolaciju, kako bi se izbeglo struja.
2, čeličani moraju redovno da sprovedu čišćenja i održavanja, potvrdu je spor i traje godinu dana za održavanje. Čelične konstrukcije fabrika objekata zid mora da bude oprezna da ne ne možete koristiti čelik vunu, ribati četkicom i druge je naporan proizvodima za čišćenje, isprati čiste vode od vrha do dna. Železara na grane, lišće i druge slične objekte trebalo da se otkloni blagovremeno, kako bi se izbeglo neizvršavanja nepotrebne problematican. Čeličani metalne ploče ako postoji ostecenje je popraviti da ne kvarim površinske korozije metalne panela. Ako je potrebno, koristiti sve Četkica visoko fleksibilan nano-materijale za zaštitu metalni krov panel, i služe kao efikasan toplote izolacije i Vodonepropusnost efekat, Ušteda energije klima u sobi.
Čelične konstrukcije radionica za održavanje i održavanje za čelične konstrukcije života ima veliki broj kontakata, vlasnici bismo imali dovoljno pažnje. Naišao na za održavanje i popravku probleme, da se obratite profesionalni čelične konstrukcije fabrike, pomozi sebi.

Za navigaciju
 • Glavna stranica
 • o nama
 • Proizvodi
 • Новости
 • Izložba
 • Plan
 • Kontaktirajte nas
 • Povratne informacije
 • Kontaktirajte nas
  +86-371-53373961
  sales@cmcogroup.com
  Но.108 Фулу Роад, Зхенгзхоу Цити, Кина.
  Прати ме
  Цопиригхт © Хенан Цхенгминг Индустриал Цо., Лтд. Сва права придржана.