sales@cmcogroup.comCMCOHOUSE, profesionalnih i kvalitetnih proizvođača, postaje lider na tržištu i osvaja customers'trust.

Kategorija proizvoda

Хенан Цхенгминг Индустриал Цо, Лтд

Адреса: Но.108 Фулу Роад, Зхенгзхоу Цити, Кина.

Адреса фабрике: Не. 18, Улица Ксин'ер, високотехнолошка развојна зона, Ксинкианг град, Кина

ТЕЛ: 0086-371-53373961

Факс: 0086-371-86636544

Е-маил: салес@цмцогроуп.цом

Веб: ввв.цмцохоусе.цом

Izložba

Dom > Izložba > Sadržaj
Čelične konstrukcije zgrade za i protiv
Jul 21, 2016

Prednosti
1 širok spektar upotrebe: može da se koristi u fabrikama, magacini, poslovne zgrade, sportski stadioni, hangare, itd. Pogodan je za oba jednoslojni velike-span zgrada, može da se koristi i za izgradnju viљespratnu ili velikim stambenim zgradama.
2 izgradnja perioda kratke, jednostavne izgradnje: sve komponente su montažno u fabrici napravljen, jednostavno okupljeni na lokaciji, tako da skratite period izgradnje, na 6000 kvadratnih metara u zgradi, samo 40 dana da osnovne instalacija bude dovršena.
3 izdržljivi i lako se popravi: Opšte kompjuterski dizajn od čelične konstrukcije zgrada mogu da se odupru surova klima i jednostavno održavanje.
4 lepe i praktične: čelik izgradnje čiste glatkim, moderne. Boje zidova u razne boje da odaberete, zide ili drugim materijalima, što je fleksibilniji.
5 razumnoj ceni: lakoжa čeličnih zgrada, smanjenja, brže troškova u građevinarstvu može da bude završeno i pušteno u rad u rani sastanak, ukupnu ekonomsku efikasnost je mnogo bolji od betonske strukture.
Mane
Analiza, čeličnih struktura inženjering kvaliteta probleme
Postoji mnogo razloga je teško garancija su kvaliteta čelične konstrukcije inženjering, takođe veoma kompleksan, oba problema uzrokovanih neprikladno, postoje i problema uzrokovanih kršenje operacija, postoje problemi zbog izgradnje sposobnosti osoblja i odgovornosti, kao i kvalitet problema uzrokovanih greške počinili kreatorima politike.
((A) čelik samog problema
Jedinice u obradi zgrada 1200 * 1200 * 60 kutija u obliku kolone Shi, u Shi zavarivanja proces u odjednom pronađeno 60mm kao abdominalne dasku debljine table se pojavio ima suza fenomen, oko jasno vidljiva kreka stavi dasku od debljine pravac na dva pola, nakon NDT otkrivanja našao krek dubina došlo je do u dubinu 3mm okolo, dok je bio na istom tipu sa je , od toga nekoliko Zhang odbor sečenje delova za otkrivanje, našao odbora unutar postoji sendvič, loše kotrljanje kvaliteta je izazvao problem kvaliteta od glavnih razloga. Zavarivanje u procesu za varenje za varenje stres daleko u interlayer materijala. Otuda taj fenomen, tanjir debljine pocepati.

Za navigaciju
 • Glavna stranica
 • o nama
 • Proizvodi
 • Новости
 • Izložba
 • Plan
 • Kontaktirajte nas
 • Povratne informacije
 • Kontaktirajte nas
  +86-371-53373961
  sales@cmcogroup.com
  Но.108 Фулу Роад, Зхенгзхоу Цити, Кина.
  Прати ме
  Цопиригхт © Хенан Цхенгминг Индустриал Цо., Лтд. Сва права придржана.