sales@cmcogroup.comCMCOHOUSE, profesionalnih i kvalitetnih proizvođača, postaje lider na tržištu i osvaja customers'trust.

Kategorija proizvoda

Хенан Цхенгминг Индустриал Цо, Лтд

Адреса: Но.108 Фулу Роад, Зхенгзхоу Цити, Кина.

Адреса фабрике: Не. 18, Улица Ксин'ер, високотехнолошка развојна зона, Ксинкианг град, Кина

ТЕЛ: 0086-371-53373961

Факс: 0086-371-86636544

Е-маил: салес@цмцогроуп.цом

Веб: ввв.цмцохоусе.цом

Izložba

Dom > Izložba > Sadržaj
Kontejnerske kuće idu u svakodnevni život
Mar 16, 2016

Kontejner kuće (poznat i kao nastanjiva kontejner) ušla je javnosti, oboje na pitanje obnove post-katastrofa, u rešavanju ovog problema urbanog života je odigrao pozitivnu ulogu, arhitekata otvara novi dizajn ideje i koncepte.

Sa ubrzanje u Kini tržišne reforme i industrijska društva, "urbanizaciju" je ubrzavanje procesa. Sve više ljudi pronalaze: stanovanje je jedan od najvećih problema u njihovim životima, "zajednica" "života" nije samo najveći život cilj u životu, i Narodna životnih uslova, je garancija za sretan život. Ali visoke cene napravila urbane sa malim prihodima grupe u urbanim "" kuća "i" uzdah "kako bih voleo da su imali svoje kuće.

Kontejner prikolici nas tera da suočavaju sa visokim nekretnina u gradu. Kontejner kuće nije kao tradicionalni arhitektonski stil, koji ne zahteva skele, bez zgrada predložak, ali ne izaziva veliku količinu građevinski otpad, kao i za proizvodnju auto u proizvodnji kuće. Čuvanje vremena i novca, efikasno štedi puno rada, i ispuni te uslove izgradnje štedi energiju, rešite problem visoke svojstvo cene u gradu. Na primer, iznajmljivanje radnika migranata u Shenzhen kontejner iz prikolice, 6 juana, svaki dan, i nabavku kontejnera stanovanje (oko 13 kvadratnih metara) su jedni oko 12 000 juana, oko 900 juana po kvadratnom metru, većina primanjima grupa mogla da priušti. Stoga, kontejner kućišta je efikasan način riješiti stambene probleme sa niskim primanjima grupa u gradovima.

Kontejner stambeni izaziva revoluciju u efikasnost stambenih, Zhuhai gradski Vokalno fakultet je napravio prvi kontejner kuća studentske stanove. Jasno je, da kontejner student stambenih zgrada grejanje vazduha, svojstva Toplotna izolacija od tradicionalne cigle kuće dvaput, čuvanje 50% studenti unutar hidroenergetskog sistema pomoću solarne sisteme i ventil za štednju energije, prolaza svetla će takođe koristiti solarnu i vetar kao energija. Build konkretne kontejner studentima stan gubitak je samo 1/50, koristi samo za ciglu 1/30, izgradnja gubljenje smanjenje 99%.

Oktobra 2008 Danska Maersk 52 okean je koristio transportnih kontejnera za posebnu obradu i transformacije, koji je napravio dva učionici dvospratne zgrade, koji se nalazi u Mianyang u 6 na lokaciji kolapsa. "Kontejner stanovanje škola" ima brojne administrativne kancelarije i 26 učionice, život od 15 do 20 godina, svaku učionicu i 62 kvadratnih metara, i može reciklirati, ne generiraju zagađenje. Zbog su korišćene kontejner materijala za dupli sloj aluminijumskih legura, između vazduha i pridružio utvrdu materijala, izolacija temperatura na određeni opseg, kancelarije i učionice su toplo u zimi i kul u leto. Prijavljeno je da koristi kontejner zagrada stambenih presedan u našoj zemlji, ali korišćenih transportnih kontejnera direktno u učionici ovako je prvi u trenutnom.

29. avgust 2008., grupi u zemljotresu Wenchuan više od tri meseca nakon investicija od više od 10 miliona juana za izgradnju "kontejner stanovanje škola"-kombinacija containerized Jenmen centar u okrug Wenchuan fakultetu koji je završen u Wenchuan. U ovoj kombinaciji prvi containerized studentske domove, efikasno otklanjanje potrebe za više od 1000 studenata studira i žive u toj oblasti katastrofa.

Za navigaciju
 • Glavna stranica
 • o nama
 • Proizvodi
 • Новости
 • Izložba
 • Plan
 • Kontaktirajte nas
 • Povratne informacije
 • Kontaktirajte nas
  +86-371-53373961
  sales@cmcogroup.com
  Но.108 Фулу Роад, Зхенгзхоу Цити, Кина.
  Прати ме
  Цопиригхт © Хенан Цхенгминг Индустриал Цо., Лтд. Сва права придржана.