sales@cmcogroup.comCMCOHOUSE, profesionalnih i kvalitetnih proizvođača, postaje lider na tržištu i osvaja customers'trust.

Kategorija proizvoda

Хенан Цхенгминг Индустриал Цо, Лтд

Адреса: Но.108 Фулу Роад, Зхенгзхоу Цити, Кина.

Адреса фабрике: Не. 18, Улица Ксин'ер, високотехнолошка развојна зона, Ксинкианг град, Кина

ТЕЛ: 0086-371-53373961

Факс: 0086-371-86636544

Е-маил: салес@цмцогроуп.цом

Веб: ввв.цмцохоусе.цом

Izložba

Dom > Izložba > Sadržaj
Контејнер кућа челична конструкција игра важну улогу у различитим индустријама
Mar 11, 2017

Темпо пролеће полако приближава, а извор контејнера кућа челичне конструкције изгледа да се приближава, а контејнер кућа игра све важнију улогу у многим индустријама. Раширена употреба чини челична конструкција кућа још и важније.

Оффсхоре Оил инжењеринг опрема, контејнер кућа челична конструкција стамбени, челични мост и други, челична конструкција индустрија је најбрже растућа у ове три области. ако Кине челична конструкција индустрија добија више пажње и политике охрабрење, кинеска челична конструкција развој простор ће бити веома широка.

Контејнер кућа челична конструкција је један од најчешћих структурних облика у модерним грађевинским пројектима. Има много изванредне карактеристике: Челична конструкција систем може да се користи за стамбени објекат да дају пуну игру на предностима челичних канала растегљивости и пластичне деформације способности. Перформансе анти-сеизмички и анти-ветар знатно побољшати сигурност и поузданост стамбени. Посебно у случају земљотреса, тајфуна, челична конструкција може да избегне колапс оштећења зграде. Челична конструкција има и звучну изолацију, топлотна изолација, удобност, брже-Буилд, пријатељски, уштеде енергије на животну средину и многе друге значајне предности. У све важне ситуације, могуће је да ће бити челична конструкција је неопходан индустрије у будућности.

Јер је челична конструкција је једноставна, кратка период изградње, погодан за трајним, лепим и практичних фабрике, складишта, пословне објекте, фискултурне сале, хангару, итд, такође важи и за једног спрата дуго распона зграде, такође може да се користи за мулти- visoko - спрата зграде. Са развојем више развија индустријске технологије, контејнер кућа челична конструкција ће имати шири употребе.


Za navigaciju
 • Glavna stranica
 • o nama
 • Proizvodi
 • Новости
 • Izložba
 • Plan
 • Kontaktirajte nas
 • Povratne informacije
 • Kontaktirajte nas
  +86-371-53373961
  sales@cmcogroup.com
  Но.108 Фулу Роад, Зхенгзхоу Цити, Кина.
  Прати ме
  Цопиригхт © Хенан Цхенгминг Индустриал Цо., Лтд. Сва права придржана.