sales@cmcogroup.comCMCOHOUSE, profesionalnih i kvalitetnih proizvođača, postaje lider na tržištu i osvaja customers'trust.

Kategorija proizvoda

Хенан Цхенгминг Индустриал Цо, Лтд

Адреса: Но.108 Фулу Роад, Зхенгзхоу Цити, Кина.

Адреса фабрике: Не. 18, Улица Ксин'ер, високотехнолошка развојна зона, Ксинкианг град, Кина

ТЕЛ: 0086-371-53373961

Факс: 0086-371-86636544

Е-маил: салес@цмцогроуп.цом

Веб: ввв.цмцохоусе.цом

Izložba

Dom > Izložba > Sadržaj
Контејнер кућа показују своју добру игру у времену катастрофе
Mar 15, 2017

Контејнер кућа (такође познат као дневни контејнер) и боја челична плоча Префаб кућа се користе у мјесту за раднике да обезбеди привремени смештај, у односу на развој релативно топле боје челика собу у протеклих неколико година, тамо има тренд да челика плоча активност роом замењен стамбени контејнер.

 

Разлог је јер је стамбени контејнер (такође познат као жива контејнере) имају одличне перформансе у отпору према природним катастрофама. Пре извесног времена, Кина претрпео највећу олује напад на 60 година, у јаке кише, многи људи у олуји напустио свет. Постоји много боја челичних плоча активности у јакој киши која штета, многи су у стању да настави да живи. Боја челика соба употреба лака челична конструкција и састављен од боја челичног лима, тежина је веома лаган, изгледа чвршћа када нема ветра, али у случају више од 8 ветрова, било је велики ризик од колапса, овај пут кроз Због кише, много крова собе активности боја челика дувају лети. За контејнера куће, свака тежина контејнер око две тоне, простор није велики, али веома јака. Чак и ако сусрет тајфун, може бити да изазове неку кретање, али неће бити одува, да заштити народ сигурно који живе у унутрашњости.

 

Наравно, то не значи да активност соба боја плоча није пожељно, кућиште контејнер (такође познат као жива контејнере) предности могу бити представа када сусрет невремена, све у свему, контејнер кућа и боја плоча активности соба и има предности, ми не може у потпуности рећи шта је боље, само у одговарајућем окружењу, да играју своје највеће предности.


Za navigaciju
 • Glavna stranica
 • o nama
 • Proizvodi
 • Новости
 • Izložba
 • Plan
 • Kontaktirajte nas
 • Povratne informacije
 • Kontaktirajte nas
  +86-371-53373961
  sales@cmcogroup.com
  Но.108 Фулу Роад, Зхенгзхоу Цити, Кина.
  Прати ме
  Цопиригхт © Хенан Цхенгминг Индустриал Цо., Лтд. Сва права придржана.