sales@cmcogroup.comCMCOHOUSE, profesionalnih i kvalitetnih proizvođača, postaje lider na tržištu i osvaja customers'trust.

Kategorija proizvoda

Хенан Цхенгминг Индустриал Цо, Лтд

Адреса: Но.108 Фулу Роад, Зхенгзхоу Цити, Кина.

Адреса фабрике: Не. 18, Улица Ксин'ер, високотехнолошка развојна зона, Ксинкианг град, Кина

ТЕЛ: 0086-371-53373961

Факс: 0086-371-86636544

Е-маил: салес@цмцогроуп.цом

Веб: ввв.цмцохоусе.цом

Izložba

Dom > Izložba > Sadržaj
Предности резиме који живе контејнер кућа
Mar 13, 2017

Предности живота контејнере:

 

Трошкови живота контејнера кућа је низак, превоз је веома погодно, инсталација је такође веома брз, и има незаменљиву предност у мобилности.

 

(1): ливинг контејнер Хоусе је стандардизација и може се произвести у великим. Компонента је стандардна, не компликовано компонента, има висок степен механизације у обради, заврши на покретној траци да се осигура квалитет, и с обзиром на затегнутост паковања и транспорта, они су користили уметнуте делове.

 

(2): Режим транспорта је флексибилан и економија, како би се смањила обим превоза, пре него што је једини живи контејнер кућа је напуњен на контејнера за отпрему, компоненте живота контејнера кућу може компресија пакује. То је зидове, врата, прозоре и прибор за инсталацију живог контејнера куће може бити постављен између доњег оквира и горњи оквир. Према унутрашње разлике изглед јединственог животног контејнера куће, након компресије пакује, два (више уграђена зидовима), три или четири једна дневна контејнер кућа може да се стави на контејнера за отпрему у стандардни 20фт, овако трошкови превоза се смањује . Величина јединственог дневног контејнера куће је иста као и посуде стандардног отпрему, постоје четири контејнера углове на фиксним углом четири, а то је погодан за контејнерски транспорт и контејнера за отпрему.

 

(3): инсталација сајт дневне контејнера куће је веома згодан, контејнер сецонд ханд реади-маде јединица модул обезбеђује најпоузданији, једноставан и основну структуру чврста конструкција уређаја може да се масовно произведен за привремену градњу. То нема потребе да се за бетонски под за заједничку употребу, тако да су трошкови и време пре изградње може бити смањена у великој количини. Према актуелном радном искуству, цео трошак пројекта може бити смањен 30%. На врху оквир, основни оквир, зидне облоге, прозори и остале компоненте живог контејнера куће може бити од фабрика стандардизацију да се смањи снагу инсталације.

 

(4): Постоје многе врсте простора комбинација облика. Можете користити многе једини живи контејнера куће да се окупе многе врсте грађевинског простора да задовољи своје различите захтеве и могу да се комбинују у два слоја, три слоја објеката. Преградног зида Унутрашњост може бити произвољно раставити, састављени и чине велики затворени простор.


Za navigaciju
 • Glavna stranica
 • o nama
 • Proizvodi
 • Новости
 • Izložba
 • Plan
 • Kontaktirajte nas
 • Povratne informacije
 • Kontaktirajte nas
  +86-371-53373961
  sales@cmcogroup.com
  Но.108 Фулу Роад, Зхенгзхоу Цити, Кина.
  Прати ме
  Цопиригхт © Хенан Цхенгминг Индустриал Цо., Лтд. Сва права придржана.